Blue Monday

Let’s talk mental health 💙

Met de feestdagen achter de rug en de lente nog niet in de buurt, komt Blue Monday er alweer aan. Fun fact: Blue Monday wordt dan wel gezien als de meest depressieve dag van het jaar, maar is puur als een marketingstunt verzonnen.

Dat houdt niet tegen dat de januarimaand niet de gemakkelijkste is voor veel mensen. Oprichtster Wieske is Wiezewasjes ooit gestart terwijl ze worstelde met haar angststoornis en vindt het des te belangrijker dat de mentale gezondheid serieus wordt genomen, op en buiten de werkvloer. Snel overprikkeld, last van angsten of een depressie? Bij Wiezewasjes hoef je als werknemer niet bang te zijn om dit te bespreken. Waar mogelijk worden accomodaties aangeboden, zo is het als kantoormedewerker mogelijk om vaker thuis te werken of je uren te spreiden.

Om toch nog een klein lichtpuntje aan deze donkere dagen te geven, hebben we besloten om van Blue Monday een klein feestje te maken. Daarom hebben we vanaf vandaag tot en met 16 januari gratis verzending op alle bestellingen boven de 25 euro! Bestel je iets tijdens deze actie? Dan steun je daarmee ook nog eens een goed doel. Wij hebben namelijk besloten om 5% van de opbrengst (van 12 januari t/m 16 januari) te doneren aan MIND us, een organisatie die jongeren helpt hun mentale gezondheid te versterken. 75% van de psychische problemen ontstaat vóór het 25e levensjaar. MIND Us heeft als doel om jongeren weerbaarder te maken en de mentale gezondheid van Nederlandse jongeren te verbeteren. Meer informatie over stichting MIND Us vind je hier.

Werk jij op een plek waar ruimte is voor je mentale gezondheid?

blue monday